Muntenia Roofs srl – Termeni si Conditii

        Prezentul document, prin conținutul său, pune la dispoziția utilizatorilor Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a website-ului www.munteniaroofs.ro. Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare ale acestui website, prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor și condițiilor de utilizare, și implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea, și reprezintă întreaga înțelegere dintre părți.

Muntenia Roofs srl îşi rezervă dreptul de a schimba şi actualiza în orice moment conţinutul acestui website, precum și termenii şi condiţiile de folosire, fără nici un fel de notificare prealabilă. De aceea, vă rugăm să vizitaţi periodic această secţiune pentru a verifica termenii şi condiţiile pe care aţi agreat să le respectaţi.

Serviciile şi produsele prezentate pe site-ul www.munteniaroofs.ro nu se constituie într-o ofertă de nici un fel, fiind prezentate cu titlu pur informativ. Pentru a primi o ofertă din partea Muntenia Roofs srl, veţi contacta direct compania sau prin formularul de contact.

CONFIDENȚIALITATE
Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SC Muntenia Roofs SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.